PDA

View Full Version : Failu pievienošana forumā



GEmachine
26-03-2007, 17:08
Saprotu, ka defaultā phpBB forumam nav tāda iespēja, kā uploadot failus, taču vajadzētu gan to ieviest. Bildes pievienot vēl varētu arī izmantojot bilžu serverus, kaut gan dažos ir ūdenszīmes, vai kāds cits traucējošs uzraksts/ķeburs, kurš shēmās vai nedo dies` PCB zīmējumos bieži nav vispār pieļaujams. Taču dažreiz rodas nepieciešamība arī izvietot kādu maza izmēra citu failu, un tādu serveru skaits jau ir krietni vien mazāks salīdzinot ar bilžu serveriem. Tāpēc lūdzu administrāciju par to padomāt.

marizo
28-01-2008, 18:45
Ziņoju, ka man nekādi neizdodas pievienot forumā jaunu tēmu ar pievienotiem attēliem. Failu izmērs zem 100kB, bet ielāde turpinās bezgalīgi ilgi. Mēģināju gan vakar, gan šodien; gan no IE, gan Opera. Ja kādam izdodas, atklājiet man noslēpumu! 8)

Mairis
28-01-2008, 18:55
Mozilla Firefox

Moš tev pārāk šerpa aizsardzība.

marizo
28-01-2008, 19:00
Man tā lapsa nepatīk, negribu instalēt (aispriedumi, khe khe)
Nu nez, bezmaksas iedzīvotāju reģistrā (http://www.draugiem.lv) u.c. problēmu ar bilžu ielādi nav.

GuntisK
28-01-2008, 21:08
Forumā pievienotas tiek tikai bildes ar paplašinājumu .GIF . Pārējie formāti tiek ignorēti. :(

marcina
28-01-2008, 21:16
Starp citu *.PNG arī! uzskatu ka tas ir daudzreiz labāks formāts nekā JPEG vai pat GIF.

marizo
28-01-2008, 21:35
Paldies! Ir īstais!

Raimonds1
29-01-2008, 14:50
.

deivs001
29-01-2008, 18:52
1. Nospiežam POST REPLY
2. Izvēlamies zem rāmīša kur ieraksta tekstu
3. Atrodam kur ir vajadzīgais fails
4. Nospiežam Add the file, pievienojam komentārus ja vajag.

Athlons
16-02-2008, 18:53
testējam failu pievienošanu... :mrgreen:

Raimonds1
09-10-2008, 15:36
Kā iekopēt tekstu no viena topika uz otru ar atsauci uz autoru quote??

Vinchi
09-10-2008, 15:56
Izmanto quote tegus.

bbarda
29-11-2009, 21:11
vajadzēja vairāk formāt,Tas nav nopietni.

Didzis
05-04-2011, 20:54
Tests

juris90
21-06-2011, 16:43
[attachment=0:1h5g2et9]img_4745.jpg[/attachment:1h5g2et9] ko darīt ja vajag lielaku bildi ievietot? (nevis izmers bet kilobaiti)

ansius
21-06-2011, 18:10
ko darīt ja vajag lielaku bildi ievietot? (nevis izmers bet kilobaiti)

ieliec citā resursā un tad ar linku šeit [img] u.t.t

juris90
21-06-2011, 18:23
ko darīt ja vajag lielaku bildi ievietot? (nevis izmers bet kilobaiti)

ieliec citā resursā un tad ar linku šeit u.t.t
liels paldies, sanak bet tagad bilde par lielu! :D
[img]http://content2-foto.inbox.lv/albums164860237/qjuris/21-06-2011/P1010377.jpg

Delfins
21-06-2011, 19:26
Lieciet uz citiem img serverim.. nenoslogojiet forumu ;)

juris90
21-06-2011, 19:41
Lieciet uz citiem img serverim.. nenoslogojiet forumu ;)
nee nu es to izdzesishu bet kapec taa, atkal jameklu kur likt un jasarežģī dzīve. :? un uz kuru tad likt serveri labak?

tornislv
21-06-2011, 20:13
Lieciet uz citiem img serverim.. nenoslogojiet forumu ;)

forumu ar bildēm noslogot nevar. Var diska vietu vairāk aizņemt. Pie mūsdienu cenām par gigabaitu un LV auditorijas apmēra - rakstītāju skaita - par to arī nebūtu pārmērīgi jāsatraucas.

Vikings
21-06-2011, 20:26
Bilde ir liela tādēļ, ka dorumam nav uzinstalēta auto resize fīča. Tas nu ir atkarīgs no Vinchi vai tas tiks izdarīts.

Delfins
21-06-2011, 22:55
forumu ar bildēm noslogot nevar. Var diska vietu vairāk aizņemt. Pie mūsdienu cenām par gigabaitu un LV auditorijas apmēra - rakstītāju skaita - par to arī nebūtu pārmērīgi jāsatraucas.

nu nestāsti.. trafiku/diskus taču dzenā + papildus SQL pieprasījumi. Protams, elfas forumam pie tik niecīga apmeklējuma tas nedraud.

tornislv
22-06-2011, 01:00
... jā, elektroniem miza nodilst! :lol: