Vaicā pēc specifiska produkta vai arī ja nevari atrast katalogā.
Sveiki Nepieciešams aizvietot Fuji 2SK2098-01MR? Ir kadi ieteikumi? Google izmeta ka tuvakais ir STP30NS15LFP - bet varbut esmu kaut ko palaidis...
Meklēju augšminēto izstrādājumu priekš LCD monitora. šitāds neinteresē, pagaismai ir viena strīpa, no monitora labās puses, tā savukārt dalās 4...
Kas tas ir? Google neko labu nepasaka. Diode? Gan jau ka kadam liksies ka trivials jautajums... :D
Sveiki Kāds varētu ieteikt ar ko aizvietot M54519P - vēlams uz vietas pieejamu Lemona vai Salvats? Lūkojos uz ULN2001A - Bet pēc diagrammas no...
Sveiki Ir bojāta EPCOS B82724-S2502-A080. No LENZE servo motora piedziņas. Pieņemu ka detaļa specifiski Lenze ražotājām tikusi veidota....
Panasonic RX- ES20 lieta tada ka es nezinu, ka var saglabat fm stacijas kuras pogas janospiez. Google nevareju sameklet instrukciju. Magnetolu man...
Sveiki , ir vajadzība nodrošināt iespēju 7000lm LED prožektoru darbināt uz pilnu klapi (MTB gaismas).Patreiz LEDus skatoties , tas sanāk ap 70W....
Nesen nonāca manā īpašumā televīzors Север 3 ( 1953 ). Vēlētos tikt vaļā no šī televīzora , jo tas aizņem krietni daudz vietas.Vēlētos uzzināt no...
Ir radusies vajadzība uzšūt caurspīdīgu lietus pārsegu. Gribētu izmantot tādu pabiezu, caurspīdīgu plēvi no kā šuj pārsegus gan bērnu ratiņiem, gan...
Vai kāds ir Rīgas veikalos ievērojis krāsainās 36W fluroscentās spuldzes? Paldies.
Vajadzīga normāla Radiotehnikas firmas ligzda ar drošinātāju un 220v kabelis ar dakšu otrā galā kas tai spraužas klāt.
Meklēju gaužām vienkāršu opampu SOP8 korpusā - http://www.njr.com/semicon/PDF/NJM8080_E.pdf Pagaidām atrodu tikai Mouser, kas izbrīna. Varbūt ne tā...
labdien, Uzņēmums meklē palīdzību elektroniskas iekārtas prototipa izstrādē par atlīdzību. No elektroniķa inženiera ir vajadzīga pieredze un...
Sveiciens! Interesē 8mm ledi. Zaļš,dzeltens,sarkans. Vajadzētu likt pie 'bar display driver', kas dod 20-30mA. Domāts, kā sacīkšu močuka tahometrs....
Sveiki, kur meklēt šādu skaņas ģeneratoru. Vajag viļņa veida (sine) tipa skaņas ģeneratoru, kas spēj saražot šādu maināmu (ar potenciometru)...
Neizdodas Eiropas galā atrast AAA/10440 un RCR123/16340/17340 izmēru LiFePo4 aķīšus ar vadiem vai piemetinātiem kontaktiem lodēšanai. Derētu arī...
Sveiki, no elektronikas maz ko saprotu. Man nepieciešams impulsu ģenerators ar potenciometru, lai varētu vadīt solenoīdu automobīļos esošajā...
Kā jau pirmajā bildē redzams, kaut kas nodedzis: IW R022J (õtrā rinda nav salasāma) Bet otrajā bildē ir redzams ''pieņemu'' ka analogs ar sķiet ka...
Kaut kā neizdodas ar Googli atrast Latvijā alumīnija profilus un to pričendāļus. Varbūt ir kas zināms,kur tādus meklēt? Ir interese apmēram par...
Vajag kontaktus AA baterijas pievienošanai uz plates. Visa problēma tajā, ka baterija nav uz plates, bet gan daļēji iegremdēta. Līdz ar to normāla...