Jautā par visu kas saistīts ar ELFA Elektronika internet veikalu.
Sagribēju šo to par pāris EUR nopirkt, bet formējot pasūtījumu neatrodu iespēju ieķeksēt opciju "izņemšu veikalā". Par 3 eur preci 9 eur piegādi...
Dzirdēju ka Elfa veikals paliek krietni tukšāks, rezultātā vairs nevarēs ienāks un vienkārši nopirkt FR4 plates ar fotorezistu. Nāksies visu pasūtīt...
Manuprāt nav īsti normāla sistēma, ka man Elfas Zviedrijas saitā jāmeklē produkta kods, izmantojot filtrus (piemēram - kondensatori - elektrolītiskie...
Varētu savest kārtībā ELFAs veikala produktu tulkojumus, citādi tur reizēm zili brīnumi nāk ārā, smejies vai raudi. Ierosinu te likt klāt visas...
Vai Jūs pēdējā laikā gadījumā neesat kaut ko mainījuši apmaksas sistēmā ar karti? Izmantoju Swedbank Visa karti, pie maksājuma apstiprināšanas...
pirms kāda pus gada mēģināju piereģistrēties ,bet kaut kas nogāja greizi,tagad nespēju piereģistrēties,jo rāda ka epasts ir jau sistēmā,bet pie...
Vajag saujiņu dažādu kondensatoru konkrētos izmēros, bet ''pieejamība: 0'' atsēdina uz pakaļas. Ir vērts mest grozā šādas lietas? Cik ilgā laikā...
Sveiciens, Gribēju painformēt par problēmu - ieejot Elfa veikala mājas lapā (elfa.lv)un vēloties sameklēt vajadzīgos elektrolītiskos...
Galīgi garām ir jaunā internetveikala meklēšana. Ja es teiksim ieeju aktīvajos komponentos un meklēšanas logā ievadu TL074CN, tad atbilde ir - nekas...
Tas jau dabiski, ka saakumaa visaadi feeleri gadaas. Sheku reku viens taads diezgan fundamentaals. Smukajaa jaunajaa veikalaa apakshaa pie...
Megafons 25W Cenrāža cena: 35.00 Ietaupi: -4.00 Īpašā cena: 39.00 Lasīt vairāk... īpašā cena ir lielaka par standartcenu....
Metālfilmas rezistori ar pielaidi 1% veikalā uz vietas ir pieejami, vai jāpasūta? Konkrēti par šiem es runāju...
Nevar internetveikalam pielikt klaat fiichu "raadiit tikai preces kas pieejams uz vietas veikalaa". Jo ja vajag atrast kaadu siikumu ko vajadzeetu...
Es bishki nesaprotu kaa tur taas cenas ir uzdotas, piemeeram pie kabelu aizsardziibas kur ir gofras, taas cenas ir par metru? Kaads vareetu luudzu...
a kapēc tieši RTU ir tie izredzētie kads nezin? es piemeram mācos LLU un brīvajā laikā nodarbojos ar elektroniku. es ar sev gribu atlaidi. P.S....
Laikam jau kaut kas nočakarējies Elfai internetveicī pie rokas osciloskopiem... http://www.elfa.lv/artnr/76-206-02/pc-o ... pe-pcs500a baisi labas...
Piezīmes Augstāk minētos produktus nav iespējams pievienot iepirkumu grozam, jo nav šāda artikula koda Tevalo cenu listē. Kad varētu atkal...
Dzirdēju ka elfa esot apvienojusies ar argusu,vai ir iespejams pasutit elfas preces caur argusu,jo patīk argusa piegāde un apmaksa :D ?
Kad esmu samaksājis par preci caur i-net banku, kam man tieši ir jāpaziņo par to ka esmu veicis samaksu? Būšu pateicīgs Jums ja atbildēsiet,...
Labdien! Iepirku Elfas veikalā akcijas preci - lodēšanas staciju par 30 Ls. Viss jau būtu labi, temperatūra regulējas, nekas nepārkarst, bet tas...