Ievieto sludinājumu
Čoms metāla pārstrādātājs atkal piedāvā instrumentus. Ir pieejams C1-122 nezināmā stāvoklī. Iekšā slēgts nav. Ir arī visi vāki. Ja kādam ir interese,...
Sveiki. Labu laiku atpakaļ mājās atnesu vienu gab IN-16. Nu sanāca kā reiz ar lielākiem spriegumiem darboties un aiz intereses pieliku IN-16...
Zinu, ka meklējamais subjekts vairāk atbilstu 80. gadiem, bet tomēr pajautāšu. Man ir ienācies Электроника-60 kompītis, nu, vismaz liela tā daļa ļoti...
Ir "atdevies" man TV Toshiba 40HL933G, LED backlights, LED's beigts, varbūt ir kādam kautkur šrots ko savākt vai kautkas kur meklēt detaļas.? ...
70-120w , informacija pa whatsap 27781070
Varbūt kādam vajag ? pardodas lietoti kontrolieri kā minēts virsrakstā. Cenu īsti nevaru noteikt šiem, jo neatrodu tirgū neko, tikai...
Sveiki. Varbūt kādam ir nevajadzīgs šāds displejs? Labprāt nopirktu, negribu gaidīt mēnesi no Ķīnas:D Var būt arī bez I2C platītes....
Man viena haltūra, kur vajag pārtīt spoli ar diezgan tievu vadu. Mērījumi rāda, ka vara diametrs ir apmēram 0,031-0,032mm, bet pilnais diametrs...
Piedāvāju barošanas bloku. Ir divi diapazoni un strāvas aizsardzība. Ir arī dažas kastītes ar padomju rezistoriem, varbūt kādam ievajagas...
Varbūt kādam šejienietim ir aizķērušās dienasgaismas cauruļlampas, gan 20w "īsās" gan 36/40w garās, tad labprāt savāktu kādas. vēlams ejošas protams....
Viss ir ,tikai ņem un liec klāt.Gribētu kādu padomju laiku rādžiņu ne pārāk nobružātu : vefiņu, spīdolu, selga vai citu. Atrodas Liepājā. Tel. :...
Kadam nejauši nav aizķērusas pogas no u7111 visas velams melnas
Pārdodu cnc frēzi, darbojas ar mach 3, jauzliek galdnieku frēze vai spindelis un var lietot
Pērku pārīti paprāvu alumīnija radiatoru, jānodzesē ~75w katram. Derēs arī lielāki.
Pērku viktorija 001-restaurācijai.Var būt bez atskaņotāja,neejoša.26574002
Pardodu voltmetru V7-40. Nomainiti indikatori (iznemot pirmo ), baroshanas bloks. Tagad darbojas klusi.
Interesē atrast magnētisko lentu ar pēc iespējas stiprāku mag. lauku. Varbūt kāds zin vai ir arī tādas lentas kura ir ar homogēnu lauku, respektīvi...
Meklēju magnetafona meistaru pm.
Pārdodu. Cenu piedāvāt
Sveiki! Vēlējos noskaidrot par kādām cenām tepat ir nopērkamas IN-18 indikatoru lampas, ja vien visas vēl nav iztirgotas ebayā.