Aptaujas par elektroniku
Interesanti kāda vecuma cilvēki pārsvarā piedalās šajā forumā?
Varbūt ieliksim šeit savu darba galdu,darbnīcu foto, lai varētu paskatīties kā citi strādā, kā varētu veikt darba vietu iekārtojumu. Īsāk sakot...
es nemaaku to poll uztaisit, varbuut sysadmini var liidzeet. piedaavaaju aptauju. Tavupraat: a) kaspichveidiigie nokillo visu veelmi ko...
Uzdevums: Jums vajag uz fikso uzmeistarot un notestēt kādu i-netā/grāmatā/ atrastu shēmiņu. Protams uzreiz jau neskriesi kodināt PCB, kādas ir jūsu...
Interesanti kādu no šim programēšanas valodām jūs pieprotat viss labāk? Domāju izveidot jaunu sadaļu forumā par programēšanas valodām, Delphi, C,...
Varbūt kopīgi apspriedīsim kāda mēraparatūra būtu vajadzīga lai normāli nodarbotos ar elektroniku?Pēc manām domām jābūt...
kā jūs uzskatat ir nepieciešams velviens elektronikas forums. tagad argusam ari ir jauns forums transformators.lv es uzskatu ka tas nav...
Sveiki. Varbūt kādam ir zināms kur LV kāds nodarbojas ar GPS signālam paredzētu ierīču izgatavošanu?
šajā topikā mēs apspriedīsim veikalu piedāvātos pakalpojumus un to kvalitāti es no lukares nopirku...
varbūt kādam vel ir nācies saskarties ar itkā orģinālam piemēram SONY MDR-V700DJ austiņaam par ļoti zemu cenu , tai paša Ebay.com Cik es skatījos...
Es personīgi nesen sāku nodarboties ar elektroniku un jau iesāktajam un vēl līdz galam nepabeiktajam projektam esmu iztērējis aptuveni 45 Ls:)
Nesen intereses pēc apzvanīju 5 rajonu skolu pārvalžu atbildīgos par ārpusklases nodarbībām skolniekiem un uzzināju, ka šajos Rīgai tuvajos rajonos...
Nesen uzraku šo un vēletos uzzināt, kā Jūs vērtējat šo materiālu! Iesācēji, ar pieredzi elektronikā un profesionāļi....
ja krājumi ir mazi tos kompakti un pārskatāmi var slikt dažās kastēs ja krājumi ir lieli -vienmēr viss ir nokrāmēts ar elektroniku, kā no tā...
ko jus domajat par http://www.kopideja.lv/el_sh busu priecigs gan par pozitivam gan negativam* atsauksmmem *negativas centisos noverst un izveidot...
mums vajadzētu sadalīties pa grupām ģeogrāfisko apstākļu dēļ. mēs katrā pilsētā varētu noorganizēt katru nedēļu kādu publisku sanākšanu. tad dzīvē...
Kuras firmas pakalpojumus savu PCB plašu izveidei jūs izmantojat? Kādas atsauksmes, izmaksas? Vai arī ir kādi papildpakalpojumi, piemēram, komponenšu...
Nesen veicu privātu aptauju, zvanot rajonu izglītības ārpusklases darba atbildīgajiem skolu pārvalžu vai kā viņas tur organizatoriem 5 Rīgai tuvos...
Ir doma izveidot jaunu kategoriju tipa "Beztēma" kurā varētu diskutēt arī par lietām kuras tā īsti neattiecās uz tēmu un elektroniku. Jo daži topiki...
Loģiku - elementu ""UN"" var skaidrot ar 2 vai vairāk slēdžiem, kas saslēgti virknē, ar 2 caurulēm, kas savienotas viena aiz otras un krāniem starp...