Tiem kuri sper savus pirmos soļus elektronikā
Sveiki. Vai varētu kāds lūdzu izpalīdzēt un dot mājienu, kur meklēt vainu? SONY TA-A300 pastiprinātājam regulātora posmā pie tranzistora Q800 un...
Sveiki, esmu uzsācis studijas elektronikas, elektrotehnoloģiju virzienā. Ik pa laikam uzpeld kāds jautājums. Lai nav jāveido jauns topiks katram...
Labdien! Sakiet vai šim vibromotoram ir iespējams pievienot šo vadību ar pulti? Un otrs jautājums vai strādās arī no 110V rozetes vai tikai no...
Sveiki, man jautājums - kur var iegādādies stangas ar kurām kvalitatīvi apdarināt mīkstā kabeļa galus elektrosadalē ? Plānots ir lietot "ferrule"...
Sveiki, Ir situācija - divcauruļu apkures sistēma, vienu zonu apkurina ar 2 radiatoriem. Telpā vēlama termostatiska kontrole , līdz ar to būtu...
Sveikti! Ir sekojoša problēma - ir retro videospēļu iekārta kurai pults potenciometrs nosaka koordinātes vidē, -3.4V ir galēji kreisā puse, 0V ir...
Piesledzu lcd displeju un vairaak nejiet. Spid tikai led on. TX RX L nespid led. Nevar vispar lejupladet tos sketchus. Pameriju spriegumus ir 3,2v un...
Visu laiku interesÄ“, bet tÄ arÄ« neesmu noskaidrojis, kapÄ“c AnglijÄ tÄ viss atšķirÄs no Latvijas. PiemÄ“ram AnglijÄ standarts dzÄ«voklÄ« no...
Sveiki ! Apsveicu ar servera remontu ! TÄtad,steidzmi meklÄ“ju iespÄ“ju daudzmaz precÄ«zam induktivitates aprēķinam. Frekvence ap1,4 MHz Spole...
Ienācās japāņu skaistulis - kvarca stabilizēts vinilatskaņotājs. Tiešās piedziņas sinhronais dzinējs, kas tiek pie-"lock"-ots pie kvarcota references...
Laba diena ! Problēma pāršūt firmwari bluetooth modulī. hc-05 . softs - csr "bluesuite" programmators LPT SPI Ports biosā EEP 1.7 ...
Kautkas nav ar skanju kartiba vai janomaina izejas mikroshemas sta505. Bija tris gabali. 6 kanalu izeja. Kad iesledzu aux ieeju un pievienoju vadu...
Situācija ir tāda, ka man ir piezo elements, kurš ražos maiņstrāvu. Tālāk diožu tilts pārvērš to līdzstrāvā. Kondensators to uzkrāj. Kas man...
Labdien kungi, dāmas! Kaut kā elektroniķi un rādiogalvas parasti lieto visādus viedos kušņus un es sāku domāt, ka visu dzīvi kaut ko daru...
Razots 2005. gada Polija. Bija uzsputusies elektrolitiskie kondensatori, tos nomainiju. Bet piesledzot pie antenas ligzdinas kabeli saka radit...
Salodeju del austinam, pastiprinataju. Darbojas ar divam D baterijam. Pameriju stravu uz minimala skaluma limenja kadi 11mA. Ja skalaak tad 15mA. Cik...
Interse shemas ar opampu vienpolara braosana. TL071 vai TL072. Google skatijos nevaru izveleties kadu salodeet. Pastiprinatajs ir uz k174un7.
Izejas tranzistori silst vienam kanalam tie ir kt808 abos kanalos vienada skanja.
Sveiki. Autiņam stāv programējams vadības bloks - Vems. Atbraucu mājās bez problēmām, no rīta nevar piedarbināt. Nonācu pie secinājuma, ka...
Saprotu, ka lamerisks jautājums, bet vai transformatora serdeni vajag/nevajag/var zemēt uz korpusu?