Viss par Microchip mikrokontrolieriem
Godātie kungi, vai ir kāds kurš var palidzēt nolasīt AM29F400BB mikroshēmas kodu (flash - atmiņa) un ierakstīt to tukšās. Ja vajag kaut kāda...
čau. gribēju uzjautāt vai kāds varētu palīdzēt ar mikrokontrolieru uzdevumiem?
PIC16F1704 datasheetā ir teikts, ka PICKIT3 supportē šo mikreni. Pieslēdzu, bet nekā. PICKIT3 v3.10 support listē nav dotā mikrene. Kas par figņu?...
Jau 3. gadu briestu priekš Sumo roboto, bet ne jau paša robota būvēšana baida, bet kārtējo reizi esmu sabijies no tā palaišanas principa. It kā...
Sveiki! Nezināju, kurā sadaļā šo rakstīt, tāpēc rakstīju pirmajā - ja esmu te ne pa tēmu, tad, lūdzu, neapvainojaties :) Tādad vajadzība ir...
Sveiki! Sodien pielodeju LBA (5mm x 3mm ar kajam apaksa) mirekreni ar fenu un meginu nu ar to komunicet, bet nekas nesanak. Lieki piebilst, ka es...
Projekts: PIC16F1933 + DS18B20 + LCD. MPLAB-X IDE V2.26, kompilators - CCS C ver.5.030, simulators/debugers - Proteus 8.1 sp1 Projektu veidojot...
Sveiki! Vai kāds var palīdzēt ar šo uzdevumu? Dotās komandas ir: MOV A,Rr ;(A) <- (Rr) kur r=0...7 MOV Rr, A ;(Rr) <- (A) kur r=0...7...
Sveiciens! Esmu diezgan ilgi ņēmies ar savu mīļo PIC16F676. Manuprāt, jauks čips. Lieta tāda, ka es izlasīju ANSEL reģistra aprakstu. Vai tur ir...
Labdien. Man problēma ar pulksteni. Datumu un laiku varu ierakstīt, arī nolasīt varu, bet ja ir ieslēgts baroklis pulkstens nestrādā, tas ir...
Labdien visiem. Man interesē tāds jautājums, kādus kondensatorus var likt 1Taimera oscilatorā. Kādā datasheetā redzēju 33pF uz 32.768Khz kristāla,...
Vai eccp izejas var izmantot standarta PWM(ccp) režīmā? Kontrolieris - pic16f1825. Datasheet:...
Piedāvāju izstrādāt projektu un izgatavot paraugu, zemāk aprakstītai iekārtai. Ir no 32 līdz 64 gab. divpozīciju „slēdži”. Tie jebkurā brīdī var...
esmu iesācējs elektronikā, bet tomēr gribu paskriet uz priekšu un palielīties kursabiedriem. Tā doma tāda, grubu lai man mirgo divi ledi, un lai to...
Labdien visiem. Probleema taada, ka nestraadaa __delay_ms(500) uz MPLAB X IDE, konkreetak viss kods pec delay funkcijas. Ko ieteiksiet. Paldies.
Sveiki visiem. Man notikusi bēda, nestrādā programmators. Windows viņu atrod, uzstāda draiverus, bet visu laiku mirgo "Busy". Slēdzot programmu...
Ir vēlme tikt pie PIC programmatora.
Labs vakars. VArbut kads var palidzet nolasit ST 95160 EEPROM? SOIC8 Varu atlidzinat. :D
Hello! Pastatiet lūdzu kā šim procesoram tikt pie atmiņas klāt. Kas būtu vienkāršākais veids? Kas būtu labākais ērtuma/ātruma ziņā. Varbūt...
Sveiki, Ja kādam nav grūti tad varat lūdzu apskaidrot kā no binārā koda 0000 0001 var iegūt 0110 0100. Cenšos izburties cauri tam visam un lai...