Labvakar, problēma ir sekojoša kaut ko izdarīju nepareizi un manam atmega328p vairs nevar pamainīt takts frekvenci. Kad es palaižu batch failu ar...
Labdien! Meklēju kādu speciālistu, kas varētu realizēt projektu - kastīte ar savu barošanu, kas nolasa rfid čipa ID un nosūta to SMS veidā un...
Labdien visiem apkārtējiem, kas nu vēl šeit iegriežas. Ir Elfa produkts ar kodu 10-753-27 un ir nepārvarama vēlme to iedarbināt izmantojot kādu no...
Sveiki! Esmu svaigs elektronikas fanāts, kādu laiku jau ņemos ar mikrokontrolieriem, pats taisu visu izmantojot USB ASP Latmatic programmatoru un...
Čau visapkārt :) kā teikt I'm new on here. Sākšu ar to, ka neesmu nekāds baigais spečuks un pa lielam ar elektroniku esmu uz Jūs, bet nu.. ir...
Sveiki, ir jau kāds bariņš strādājošu uz AVR ATMEGA un ATTINY balstītu figņu, bet dzīvošanās vienīgi ar aspusb ir kaitinoša :@ 1) ieprogrammēšana...
Jautājums ir sekojošs. Kādai dižiekārtai tika izmesti kādi 2 m3 ar 80~o gadu elektroniku un tā vietā tika ielikts Arduino Mega, kam visi ADC un PWM...
Kadu programmetaju izveleties atradu ebaja -...
Mekleju kadu, kas var palidzet pabeigt vienu programmiņu. plate pa lielam ir uztaisīta, varbūt kas jāpiestrādā. Programma arī daudz, maz ejoša, bet...
gribetos saprast kaa pasham nolasit gyros un acc. pats multi vee kods bik ir milzig isti nevaru iebraukt :D mosh kads var ko ieteikt
Sveiki! Atļaujos uztaisīt savu topiku. ceru, ka palīdzēsiet iestartēties kontrolieru pasaulē. Ar kontrolieriem saskarsme bijusi apaļa nulle! :)...
Sveiki visi , man te problēma. tātad par visu pēc kārtas. ar avr neesu ņēmies un šis man pirmais projekts. atradu vienā slāvu forumā lodēšanas...
Sveicināti! Gribu padalīties pieredzē ar WEB uzATMEL varbūt vēl kādam gribēsies palaist internetu uz atmeli. Tika ņemta Ulriha Radiga plate,...
Izmantoju atmega 324p mic, programmātors ir avrdude usb tiny, kad rakstu kodu C valodā notpadā viss strādā. Problēma rodas, kad es ņemu kodu no...
Pašlaik tikai pētu, vai var uztaisīt kādu low-power wireless risinājumu pogu spaidīšanai. Skatos uz BT 4.0 un kādu low-power avr. Vai darbosies...
Kā var uzprogrammēt mikrokontrolieri lai darbotos kodu atslēga uz divām pogām. http://www.ecircuitslab.com/2012/02/two-button-digital-lock.html
Tā es sapratu tipa ir tādi gatavi hex faili ku ir tās programmas kods un shēma. Kas tālāk es nezinu. Tē es atradu laikam pašu vienkārsāko shēmiņu kur...
Pagajushaja nedela sameistteroju, precizak saspraudu GPS trackeri. Parbaudits ,darbojas.Te bus bilzukus manai alien contraption ka berni to deve ...
Sveiki!Gribētu iemācīties programēt,domāju ka varētu sākt ar kaut ko vienkāršāku. Piemēram uzprogramēt mirgojošas led lampiņas uz ATTiny bāzes....
Saskaros ar to ka mana riciba esoshie softi un iekartas neatbalsta AT89c52 proci.Iesakiet kur meklet lejupielaadet,tantes googles plashumos neko...