Sveiki! Ir shēmā ielodēts Atmega8 (TQFP paka). Mājās mētājas JTAG programators. Cik reāli ir pieslēgties tam atmega8, kas ir ielodēts un to...
Sveiki! Varat ludzu pastastit par Atmega8 PWM moduli. Vajag generet 3 PWM signalus, bet isti nesaprotu, ka tas Atmelim darbojas. Vai vajag visu 3...
Sveiki, man ir sekojosa problema, visai liela es teiktu, iespejams netik ... tatad ir linijsekotajs uz atmega16 bazes (vis salodets un cerams...
sveiki, man ir sekojosas dabas problema - maz saprotu no programesanas, vairak draudzejos ar elektribu, tapec butu pateicigs ja kads man varetu...
labriit labdien labvakar :) man ir radies tads jautajums, ka var parbaudit vai mcu shoreiz specifiski atmega8 ir nobeidzies vai ne ? itka pirmstam...
Sveiki, man skola ir jauzraksta paris lpp par ATmega8 fuse bits, meginaju atrast infu latviski lai labak izprastu to, bet nekadigi nesanaca atrast...
gribu uztaisit taa kad nospiezh pogu, tad mcu gaida ~5sec inputam, 1x 2x vai vairakas reizes nospiesta poga kas talak buutu mainigais a, ko talak...
Sveiki, vai kāds kas lieto avr mikrokontrolierus varētu pastāstīt kā noteikt vai mans uC ir miris ? man ir atmega16 un atmega8 abi bez dzīvības...
Čau visapkārt :) kā teikt I'm new on here. Sākšu ar to, ka neesmu nekāds baigais spečuks un pa lielam ar elektroniku esmu uz Jūs, bet nu.. ir...
Sveiki! Shēmā mikrokontrolierim ir izvads uz zemējumu, bet Proteusā tāda izvada mikrokontrolierim nav, vai var zemēt mikrokontrolieri no jebkura...
Sveiki! Atļaujos uztaisīt savu topiku. ceru, ka palīdzēsiet iestartēties kontrolieru pasaulē. Ar kontrolieriem saskarsme bijusi apaļa nulle! :)...
Labdien. Ir nepiecieshamiiba ieprogrammeet mikrokontrollieri AT89C55WD, ir sastaadiita firmware .hex formaataa, bet nav programmatora. Varbuut...
Labdien, Vai kāds lūdzu varētu pateikt kur var uzlikt hex kodu priekš USBasp programmātora šeit ir viss projekts man tieši vajag Atmega48...
Es te nesen sāku intersēties par atmega8 mikrokontrollieri gribētu uzināt kādu informāciju par tās uzbūvi un vēsturi.Nu tas ir pilnīgi visu ko va :D...
shodien nedaudz meegjinaaju paspeeleeties ar atmega8 kontrolieri un disabloju resetu (RSTDISBL) lai tiktu pie veel viena i/o pina, diemzheel tik pec...
Problēmas darbībā neesmu sīki iedziļinājies, bet vēders saka, ka to izsauc slikta barošana, nepareizs vadu novietojums un filtru trūkums. Izpausmes...
Labdien, Ko Jūs sakiet par Arduino Duemilanove priekš iesācēja. - vēlos ar viņu sākumā vnk vadīt diodes. Respektīvi zināšanas elektronikā ir...
kādu atmeli labāk lietot lai veiktu datu apmaiņu ar kompi caur usb? ir kāds latvijā pieejams ar hw implementētu usb slave atbalstu? ir kādi...
Gribu tīri teorētiski uzzināt, vai ir iespējams caur aveni pieslēgties Arduino projektam. Respektīvi uz Arduino bāzes ir granulu degļa smadzenes...
Gribu noskaidrot vai kāds no šeti esošajiem lieto šo brīnumu? Atradu šādu blodu http://www.arduinoprojects.com , kura autors ir no Latvijas, bet...