Ari WIFI slikti strādā tikkai blakus rūterim.
Kur var ieinstalēt IPHONE 7 PLUS latviešu valodu.:(
Nezinu ar ko īsti sākt!Signalizacijas gļuki
Problēma tāda - Ieraksta ESP8266 microSD kartē csv failu. Fails tur ir. Ja pārbaudu ar to pašu ESP8266 vai Arduino, tad viņi failu redz un datus arī,...
Lieta tāda,ka esmu jauns šajā visā. Bet esmu nolēmis izveidot segway. Tātadman ir nepieciešams privātskolotājs,kurš palīdzētu man veikt šo uzdevumu. ...
Sveiki, Vajadzētu kādu reālu cilvēku kas var palīdzēt izvēlēties komponentes un izveidot vismaz strādājošu skeletu vienkāršam verķītim ar...
tnāca man no čainas inteesants verkis. XS3868. Paprovēju un esmu sajūsmā. Pielodē tik 5 vadus ( aķis + - un izejas L R GND) un aiziet. Var caur viņu...
Cīnos ar MCP23S17 expanderi. Nevaru piedabūt, lai tas stabili dabojas no barošanas bloka 5V. Izskatās ka apraujas SPI savienojums. Barojot no USB...
Vai kāds ir saskāries ar situāciju, ka pēkšņi vienā vakarā Arduino ide vairs nemāk nokompilēt kodu, kurš iepriekš jau ir gājis. Pie tam rāda ka it kā...
Labdien! Iekārta darbojas kopš 1999 gada. Service manuāli rakstīts, ka ieslēdzot kautkad rādīs erroru, ka šī baterija jāmaina. Ieslēdzot...
Jautājums par elektoriskajiem žiroskopiem. Kā viņš strādās, ja neatradīsies uz rotācijas ass, bet gan kādu 1.5 cm no tās? Vai vēlarvien būs...
Nevaru saprast vai manas līkās rokas vai sensora gļuks. Varbūt kādam ir bijus darīšana ar ko līdzīgu. M.J duino Uno (ķīniešu, bet liekas darbojas...
Sveiki! Esmu izmeklējies krustu šķērsu, bet nekur nevaru atrast, kur iegādāties mikroshēmu Philips OM4068H...
Sveiki! Man noderētu mazs led displejs, kas strādā kā hronometrs (sāk skaitīt no nulles), tiklīdz tam tiek pieslēgta strāva, kā arī būtu aprīkots...
Sveiki... Vajag dabūt programmētāju kurš varētu no mikrokontroliera 1-3Ls vērtībā dabūt PWM uz 27MHz... Pats esmu Atmel programmētājs bet cik skatos...
Kur Rīgā vai tās apkārtē varētu meklēt Siemens Logo kontrolierus? No lielajiem online katalogiem izskatās, ka lētākais variants Farnelī, taču...
Interesē kaut kāds gatavs FM uztvērēja modulis. Labākajā gadījumā tāds modulis, kuram es pats varētu pielikt kontrolieri/displeju/pogas.
Labdien meklēju palīdzību (konsultāciju) lieta tāda ka ir radusies vajadzība pēc PLC izvēlējos Crozet Millenium 3 CD20 SMART, pamatu sabakstīju FBD...
Subj. nomira. Vai ir kāds, kurš var atrast vainu? Lincoln Electric pārstāvji iesaka nomainīt, jo nemākot remontēt. Kāds ir, kurš var saremontēt?
Sveiciens! Ir nepieciešama palīdzība vadības bloka / kontrollera izvēlē. Vadības blokam jābūt rūpnieciski ražotam (paštaisīts variants ar atmel /...