Par cik sen nekas nav te rakstīts un nekas nav arī taisīts ...jāievieš te dzīvība. Tad nu manās rokās nonāca STEPE 103 pastiprinātājs – divi...
Puikam vajadzēja ausu stiprekli - doma bija kaut ko salīdzinoši vienkāršu ātri salodēt, kurš kustina visu - skatījos visādus variantus, kiti no...
Labdien. Ir nepieciešams iegūt signālu 450 - 0 - 450 V kaut ko līdzīgu sinusam ar līdzstrāvas nobīdi 225V. Frekvences robežas 2 - 10 MHz. Negribu...
projekti bijushi daudz un dazhaadi. Luuk, veel viens - neliels. Baroshanas bloks 24/7 darbam smagos apstaakljos ar pilnu jaudu. ieeja: 230VAC...
Var būt esiet pamanījuši, ka es brīvajā laikā nodarbojos ar visādām Padomju retro skaitļotāju muļķībām. Un reizēm ar šīm atdzīvinātajām muļķībām ir...
mok kaadam noder/ir interesanti.. K
Pirms viss shis aiziet veesturee/nebuutiibaa/pazushanaa, iemetiishu 20+ gadus vecu veesturi. Paaris projektus, lai var saliidzinaat, kaada...
troksnis A weighted ap 200nV .
Shos gan aizsargaa kaadi patentelji, bet - ja nav komerciaaliem noluukiem, man nav zheel :) Variants Nr1: Tb., filtrs ar aktiivu 0 DC...
konstrukcija''vihodnogo dnja''. Mazaakaa iedalja: 1uV sho 1uV var meeriit pie 4V AC 50Hz komponentes. Tb, ekvivalentais dinamiskais diapazons...
Nu šķiet izdosies iemainīt. Labā stāvoklī, pults gan nau. Un es zinu kam ir otrs. Kauleties naksies. Vienigais defekts uzburbis finieris augša. ...
Nav jau tā ka tikai Salvadors lodē pēdējā laikā :lol: Vārdu sakot bija slikts garastāvoklis/pašsajūta un vasaras baudīšanas vietā ārsta ieteikuma dēļ...
Par cik ir iekrājušies visādi halami, tad nu radās doma jaunajai paaudzei boomboxu āra tusiņiem savākt: ideja šāda no tā kas man ir plauktos : 2...
Šis varētu būt takā turpinājums šim topikam viewtopic.php?f=2&t=4501 Nau tur daudz ko stāstīt - skatamies bildes, varbūt kādam ir interesanti...
Reiz ar MaiklsBlack sarunājām samainīt vienu sakaru rīku pret vecu ICL ražotu skaitļotāja termināli it kā pilnā komplektā, bet nezināmā, potenciāli...
Strādāju pie projekta, kurā tiek izmantots Atmega1284p kotrolieris. Vakar bija slkita diena (piekhdiena, 13. laikam) un ar Latmatic USBASP nogrāvu...
Shēma tika ņemta no Linear Audio Vol.3 žurnāla, tāpēc to šeit pilnā apmērā nevaru publicēt, bet gan tikai uzmetumu. Autortiesības jāievēro....
Sveiki, ievietošu savas shēmas un rādio, elektronikas konstrukcijas... varbūt kādam kādas idejas noderēs. http://foto.inbox.lv/ninni
Uz gaļas dēļa tika šāds salodēts:
Tinamais - pac vienkāršākais. Karkasa sagatavošana-notīrīju izvadkontaktus un uzliku no iekšpuses pa pilei epoksīdu sveķu lai nekustās, un lai...