Viss kas saistīts ar spriegumu virs 1000V
Obligāti ievērojiet zemāk minētos drošības noteikumus! Izlādēt augstsprieguma un zemsprieguma kondensatorus pēc iekārtas atslēgšanas no barošanas....
ko jÅ«s domÄ par lÄ«dzstrÄvu mÄjas elektrotÄ«klÄ https://www.popmech.ru/technologies/6844-edison-byl-prav-za-postoyannyy-tok/
Tāds nu viņš izskatās no iekšpuses
man ir hv kondensatori, un neona trafs, tiesa man vinam caursita izolaaciju, tapeec, japartin dazi tinumi un jaiegremdee eljaa. vienigi...
Ja kādam ir vajadzība pēc augstsprieguma diodēm priekš sprieguma daudzkāršotāja var vienkārši ņemt 1N4007 diodes un slēgt virknē tā iegūt augstāku...
Vot perinu tādu. Raugi, ja jāpārvada desmitiem kW jaudas tā ap 1 MHz, tad rodas problēma ar ferīta serdes cenu. Piemēram, jāiegūst šķērsgriezums...
Teslas spoles vadība ar TL494 + IR2110+ IGBT Iespējas -Analogā audio modulācija -Jaudas regulācija ar potenciometru,ar impulsa platumu....
koncepts vienkaarhs. +- 5Kv kondensatoru baterija kadi 20 uF, bet nu jo vairak, jo labak :shock: tiek izladets caur treknu spoli no kadiem daziem...
Sveiki.. es taka noleemu taisiit plasma globe, bet man radaas probleema ar flyback transformer.. nezinu kur var taadu atrast.. cik izrakaajos itka no...
kur var nopirkt vadus kuru izolaacija tureetu HV (kas naak aaraa no SSTC) ? nekur nevaru atrast, vnk. droshiibai.
Man sanaca. no daudzkarsotaja un9,5/27 pietam izrubita. kadi 70 kv no kondensatora. kapacitate tiesa pikofaradi. paveicaas
Unversāls taktētājs, papildus pieliku audiomodulāciju, pārsteidzoši labi skan :) ! Shēma un pcb jpg.zip failā
Savajadzējās man pārdesmit mA daži duči vienādi regulējami 50 līdz 450 V baroklīši ar pulsāciju mikrovoltos. Iečekoju nopirkšanas izmaksas un sapratu...
Sveiki! Atkartošos ar savu jautājumu. Tā tad man ir sekojoša problēma, kad es darbinu savu levitātoru ar aptuveni 25-30v maiņstrāvas, viss ir oki...
Jautājums. Kapēc mērot izolācijas pretestību starp sekundārā tinuma izvadiem Meggeris rāda izolācijas pretestību 0? bet mērot primārājam tinumam viss...
Sveiki ! Meklēju cilvēku, kurš protams par atlīdzību varētu palīdzēt tikt galā ar sekojošām problēmām (vienu vai abām) 1) Ir tiko pārtīts 60 kV...
Pagājušajā nedēļas nogalē sanāca izklaidēties ar kartupeļu lielgabalu, kuram aizdedze uztaisīta no gāzes plīts aizdedzināmajām šķiltavām. Kā degviela...
Lieta tada es velos sataisitkaut ko lidzigu teslai atradu sadu shemu bet problema tur trafs man majas stav veca melnbalta tv augsprieguma spole vai...
Varbūt kāds zina cik kilovoltu uz milimetru iztur transformatoru eļļa? Varbūt kādam ir pieejama dokumentācija? :D
Manu interesi piesaistīja aizdedzes efekts motoros. Cik sapratu, ka no tās elektriskās dzirksteles kura pārlec starp aizdedzes sveces kontaktiņiem...
Interesants eksperiments sanāca at zibspuldzi un lumeniscento lampu trafiņu kurš ir paredzēts 30cm lampam. Aiz trafiņa ir pielikts diožu tilts.