Didzi, nu nepiekriitu es Tev nepakam. nekaadi.
kaa var remonteet ampu, nerubiijot 90% taa shemas? KAA?
ok, es piekriitu, ka IR jomas, kur taa var riikoties. nu, piemeeram, TV vadibas procis. nestraadaa - nomainam: straadaa.
ok, sprakskj skaljuma pocis, izdegusi podsvetkas lampinja, gaudo ventilators.
BET.
remonteet degushus ampus shaadi ir FAIL.
kaapeec? paskaidroshu.
piemeeram: izejas tranju izblieshana ir SEKAS. kam? da kaut termaalam shokam [suudiigas/ne taas partijas prokladkas], ierosmei. da kaut termaalaas aizsardziibas nestraadashanai kaa naakas [ljoti tipiska auto ampu lieta]. da kaut sekundarajam breakdownam [nekorekti stabilizeeta baroshana pa pleciem, tipiska lieta], u.t.t.
sekas izejnieku nospraagshanai? izdemoleetas I aizsardziibas kjeedes [ko shaadi meistari neatjauno, jo tur tak nekas dedzis nav].
nospraadzis barotaajs? izsists kads no mosfet chupas? nomainam svilusho [pret jaudiigaaku]? lielisssski! jaudiigaakajam lielaakas gate kapacitaates, itovo, iesleegshanas/izsleegshanas [tur viss hard switchingaa straadaa] bridii tas tranis uznjem VISU jaudu.
ok, ieliekam taadu pashu? a gate elementus paarbaudiijaam? nee, jo tur tak nekas svilis nav. oscilogrammas paarbaudiijaam? nee, jo tak tas ir kocmoc.
un tas ir/bija iisais ievads.
katram ir jaadara tas, ko JEEDZ. nevis JAABAKSTAAS. kaa var buut remonjiks, kas nejeedz 90% sheemas? tie ir taadi vismaakoshi lauku vechi, kas vieteejaam slauceejaam ir Dieva vietaa. sak, i lampinju ieskruuveet, i TV saremonteet jeedz. bet iisteniibaa - tikai sachakaree tehniku.
iisais piemeers - kad es [jauniibaa] remonteeju pro ampus, es lomiiju 3X vairaak kaa Felix, piemeram. par paarejiem nerunaajot. un rinda staaveeja. jo peec manis nesvila NEVIENS amps.un taadu rezultaatu NEVAR panaakt, rubiijot 10, 20.. vai 57.4857% sheemas.