Būtu labi tādu sadaļu izveidot priekš (Visual Studio 2005 C#,vai basic )![]()
un apspriest tur jautājumus kā pieslēgt dzelzi pie kompja caur to Rs232,USB,LTP vai internetu 10/100.
man šobrīd tas ir baigi aktuāli jo mēģināšu saslēgties ar kompi caur Rs232, un proga jau nesastāvēs tikai no plikas datu nolasīšanas un saglabāšanas kādā text failā, bet arī vizualizēšanas x,y grafikā.
Vakar atradu Labu grafika bibloteku (klasi) saucās ZedGraph + tāds kad var ielikt tajā Visual studijā to grafika simbolu pie Toolbox izvēlnes paneļa un ar peli ielikt grafiku windows logāun lai grafiku izveidotu nav īpāsi daudz koda jāraksta (citos google kodu piemēros tā visa lieta ir sarežģitāka).
šeit wiki links http://zedgraph.org/wiki/index.php?title=Main_Page
un vispār jau kompis ir baigi labais instruments un tas ir liels + ja māki kādu progu uzcept arī uz kompja lai dzelzi savienotu (tagat es tam esu nopietni pieķēries klāt)
zinu kad boot forumā ir programmistu sadaļa bet tur ir viss samest vienā čupā, un bīj temats kā saslēgt dzelzi ar kompi un atbildes protams bij vispārigas un katrs atbildētājs ieteica savu mīļāko progammēšanas valodu, viena java, otram C,un trešais tur kautko par php, vispār murgs kautkāds. un tad vēl aiznesās bazars kad Rs232 ir morāli un garīgi novecojisun USB jāizmanto, es vakar google pameklēju C# USB biblotekas un knapi kautkādu pusfabrikātu atrasu (diez vai tur kautkas strādā), bet priekš Rs232 ir normāla gatava Klasse system.IO.Ports.SerialPort + čupa ar metodēm to es saucu par normālu progu, bet priekš USB nav galīgi nekā!!
![]()
Robotic SDK pakete arī komunicē ar dzelzi caur seriālo, pagaidām to robotic SDK nesu skatījies, bet vēlāk noteikti apskatītes vaidzēs![]()