Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6439
Nokia Asiha 300
+
1 2

thread: Nokia Asiha 300

  1. #1
    Senior Member
    May 2011
    188

    Nokia Asiha 300

    Kaimiņš iekūlās ar minēto telefonu,lai palīdzot! Konstateju taučh gluks ,spiežot uz apstiprinat nostradā blakus taustiņš"acelt" ----!Vienvārd sakot taučh gluko ,kalibreet neļauj, kreisā mala nestrada ,spiežot to panemas funkcija no labas malas !Nezin ar tiem sensor mesliem nesmu peries, tik tikās ja saplests nomaīnijis pret citu!Sis gadījums tāds,sensorlogs vesels,bet nekorektas darbības,varbūt var ko lidzēt?
    Aceros gadijumu ,vienam bija pabijis udenī tad kas lidzīgs bija ,bet ar laiku vis sakartojas...esosais itka pats no sevis tā sacis gļukot

  2. #2
    Senior Member
    Apr 2014
    Sigulda
    118

    Ir bijusi līdzīga situācija, bet ne ar šo modeli, bet palīdzēja Hard resets, pēc tam viss aizgāja!

  3. #3
    Senior Member
    May 2011
    188

    Ir bijusi līdzīga situācija, bet ne ar šo modeli, bet palīdzēja Hard resets, pēc tam viss aizgāja!
    Šim itakā tas būtu "*#7370#" ,bet kaa jau teicu apstiprinat restartu ar 12345 nesanak jo tas taučh tak neapstiprin ,ta vieta acel...ar taustiniem nekaa...!

  4. #4
    Junior Member
    Aug 2009
    8

    Kādreiz ar # varēja apstiprināt kodus

  5. #5
    Moderator
    Jan 2009
    Rīga
    4,413

    Draudzenei bija tāds telefons. Tika remontēts pa garantiju. Skārienekrāna gļuks ir tipisks šim modelim. Nes uz garantiju, ja tāda vēl eksistē.

  6. #6
    Senior Member
    May 2011
    188

    Draudzenei bija tāds telefons. Tika remontēts pa garantiju. Skārienekrāna gļuks ir tipisks šim modelim. Nes uz garantiju, ja tāda vēl eksistē.
    A nu vot šo es ar gaidīju ,nav mans nekur nenesīsu un diezvai kaimins ar kur nesīs vinam bralis adevis tikai tamdēļ ka šadi gluko Paskatijos Alliexpress lapele 7 $ taucsh maksa taka lai perk ja loti grib lai darbojas

  7. #7
    Senior Member
    May 2011
    188

    Kādreiz ar # varēja apstiprināt kodus
    koda beigas jau protams ka reste spiezas bet uz taucsh ekran jaakcepte lai vispar paradītos koda tabulas ievade tur ar apstajamies jo nostrada sensor ekrana ateiksan spiezot uz akcepteet...

  8. #8
    Senior Member
    May 2011
    188

    Tiko izardīju iztīriju kontaktus .nekas tas pats ---Tad neko...

  9. #9
    Senior Member
    Apr 2013
    Riga
    183

    Beidzot tēma pa manu līniju:

    Nokia 300 hard reset: Ar pogu palīdzību:
    1. Make sure that device is working.
    2. First of all open phone's Dialer by pressing Call key.
    3. Type in code into phone's Dialer: "* + 3 + End Call".
    4. If you see logo Nokia, then release holded keys.
    5. Confirm by pressing Call key.
    Ja pēc restarta joprojām gluko, vaina ir ekrānā, vai Touch screen vadības IC.
    Minēji ka ekrāns ir mainīts. Kur jaunais ekrāns ir iegādāts?
    (Lētākie ķīnas ekrāni, kas arī LV tirgū ir nopērkami, 50% gadījumos ir gļukaini)

    Man diežēl neviena nav uz sitiena pieejami, bet iesaku pirkt www.mobilemonsters.lv - man nekad nav bijis problēmas ar tur nopirktajām detaļām.
    (Kā arī varu padalīties ar sau pastāvīgā klienta atlaidi.)

    Vainu noteikt var tikai montējot jaunu detaļu, ar izslēgšanas principu. Ja jaunais touch ir neejošs, tad touch IC jāmaina.

    Pēc personīgās pieredzes ir arī gadījies ka Nokia telefoni atgrūž ķīnas detaļas (Displejus, un touch screenus),.

  10. #10
    Senior Member
    May 2011
    188

    Nesapratu kur tas jaievad...vienkarsi spiezot tos simbolus ar beigas end call vis nodziest.laikam kur jaieiet vai kur tas jaievad?
    Sim nekas nav mainīts..es mineju ka citiem savejiem ir mainiti uz ķiniesu tauciem ka piemeram HTC,LG,paris plansetēm...es tik apskatijos no alliexpres var dabut pa 7$ prēks sada ,bet man pasam jau nevaig...Pagaidam nesapratu kur tas jaievad ķipa ar taustiniem?

+