Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6439
stacionarais PC to problēmas ASUS P5B?
+

thread: stacionarais PC to problēmas ASUS P5B?

  1. #1
    Senior Member
    May 2011
    188

    stacionarais PC to problēmas ASUS P5B?

    No uzticama datora meistera nopirku mātes plati P5B ASUS DDR II bāzes jo bij dom ka esosa sasperta ,bet nee izradijasi letais PSU nosvilis.Tad nu izdomaju salikt kopa jo beidzot nopirku HDD,PSU 500W codogen.videokarti
    Kautkas jau īsti nav ar CPU voltiem vai kas, luk bilde kas izlec http://lejup.lv/f/54c45afdb908cxupprks1422154493.JPG un lūk kas biosā http://lejup.lv/f/54c45afdb908cvpccqdn1422154494.JPG .instalacijas laika kompis parstartejas un vis no gala.... nezin kas šim varētu būt un ka noveerst to low CPU, uz maatenes kondini labi, PSU jauns kaapec sarkans BIOSa,tur nebij jabūt 1V ?

  2. #2
    Senior Member
    Mar 2011
    1,119

    defender, tu esi baigi interesantais cilvēks. Nebeidzu vien sajūsmināties par taviem postiem
    Šis kārtējais uzdevums apķērības pārbaudei. Nav zināms kādu procesoru esi tur uzspraudis, jaunu vai vecu, kādu biosu uzlicis, kādus parametrus mainījis utt., bet gribi zinat diagnozi un gatavu recepti dabūt. Šai mamma ja nemaldos daudz ko varēja mainīt, arī vcore, un ne tikai..

  3. #3
    Senior Member
    Sep 2013
    241

    Uztaisi mammai BIOSam resetu. Mošk šis vēl pēc vecajiem parametriem iet.

  4. #4
    Senior Member
    May 2011
    188

    Uztaisi mammai BIOSam resetu. Mošk šis vēl pēc vecajiem parametriem iet.
    tas jau bija pirmais ko veicu comos nostarteju plates bstareja 2,7V.. a procesoru es pats nemaz neliku !To man ar visu proci atsūtija...!
    Varbūt iznemt un ielikt vienkodol kautkads 2,6Ghz metajas ,iekša divkodol katram pa 1,6 GHz Jā nu video karti jaunu ieliku GIGABIT HD 5450 DDR III.Tā taks nevarētu čakarēt bobi?

  5. #5
    Senior Member
    May 2011
    188

    Ta vis izdevaas-nonem CPU ,ligzdā viena kajina ķipa ka izliekta,ar adatu pataisnoju !uzraksts jau nepazuda http://lejup.lv/f/54c45afdb908cxupprks1422154493.JPG ,bet atradu BIOSa F1 disable un nu to uzrakstu nemaz nepaman ! Ari BIOSa šis sarkanais http://lejup.lv/f/54c45afdb908cvpccqdn1422154494.JPG parvērties uz noramalu 1,357 V!
    Smuki sainstelējās bez gļukiem un tagat pat rakstu no šas mašīnas!

  6. #6
    Senior Member
    May 2011
    188

    defender, tu esi baigi interesantais cilvēks. Nebeidzu vien sajūsmināties par taviem postiem
    Šis kārtējais uzdevums apķērības pārbaudei. Nav zināms kādu procesoru esi tur uzspraudis, jaunu vai vecu, kādu biosu uzlicis, kādus parametrus mainījis utt., bet gribi zinat diagnozi un gatavu recepti dabūt. Šai mamma ja nemaldos daudz ko varēja mainīt, arī vcore, un ne tikai..
    Kas ir liekas baigais taurenis,savā ziņā ir jau arī ! Sis jau nebij vienigais PC ar ko noperies....ir viens otrs pa logu izlidojis Sodien pat muteres PC nopelnijas ,bet atklajas ka HDD defekts uz vietas neviens nebij ...Tad nem sai atdzivinaj portatīvo kam matric pagalam ,instalejot jau knapi ko saskatij jo piekabinatais monitors tikai tad sak stradāt kad OS uzlikta vienkarsi uz čuju , nedalīju HDD ja reiz tāda situacija!

+